Херцогът и херцогинята на Съсекс – принц Хари и съпругата му Меган, публикуваха емоционално

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс – принц Хари и съпругата му Меган, публикуваха емоционално
Коментари Харесай

Принц Хари и малкият Арчи с трогателна нова снимка

Херцогът и херцогинята на Съсекс – принц Хари и брачната половинка му Меган, публикуваха прочувствено видео в формалния си Инстаграм профил, с което описват в фотоси по какъв начин е предходна 2019 година за семейството им.

Заглавната фотография на видеото е на принц Хари и малкия Арчи, които позират на брега, облени от слънчевите лъчи. Хари сияе и по всичко проличава, че се оправя доста добре като баща на 7-месечния Арчи.  Херцогът и херцогинята насочат и пожелания към почитателите: " Желаем ви щастлива Нова година и Ви благодарим, че продължавате да ни подкрепяте! Радваме се, че се запознахме с доста от вас по целия свят и с неспокойствие чакаме през идната година да се срещнем с още повече хора. Надяваме се, че 2020 ще донесе на всички Вас здраве и благополучие! “.
    View this post on Instagram           
A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Dec 31, 2019 at 12:15pm PST

През миналата година семейството направи серия от впечатляващи появи на емблематични събития, като също така се снабди и с правоприемник. Хари и Меган още веднъж демонстрираха непокорен характери, като взеха решение да прекарат Коледа и Нова година надалеч от вкъщи, нарушавайки традицията да участват на коледния обяд на кралица Елизабет.

Семейството не пропусна да благодари и на Крис Мартин и  за това, че са им дали една от техните песни, като за следващ път потвърдиха, че са една от най-значимите двойки в светските среди. Само за един ден видеото е гледано от 3,5 милиона консуматори на обществената мрежа. 

 
Най-знаковите моменти в кралското семейство за последните 10 години

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР